Najnovšie recenzie zo sekcie Medy
Reakcia obchodu MEDÁREŇ
Ďakujeme veľmi pekne
- výborný, chutný
- výborný
Agátový med patrí medzi bežnejšie medy, má príjemnú jemnejšiu chuť, bez výraznej arómy, krásnu svetlú žltú farbu. Používam ho hlavne do čajov.
Gaštanový med som si objednala prvý krát, čítala som o jedinečných vlastostiach tohoto medu, má priaznivý vplyv na ľudský organizmus, chuťovo je veľmi dobrý, má takú výraznejšiu chuť. Potešilo ma, že obchod rozšíril sortiment aj o tento ľahodný medík.
- Chutny kvalitny med
Kvalitne produkty, prozakaznicky servis, som verny zakaznik, zelam Vam do buducnosti vela spokojnych zakaznikov, ako som ja
výborný medík
- skvela chut aj konzistencia, vhodny aj do caju
- vyborna chut
- Istota kvality
Hrdosť na našu slovenskú firmu a najmä na kvalitu.
- Istota vynikajúcej kvality
- [email protected]
Úprimný a profesionálny prístup rodinnej firmy k starostlivosti o včely, bez ktorého by nebola možná vysoká kvalita. Vďaka aj za prístup k nám užívateľom.
Slovenský výrobok
- kvalita
kvalita , ochota
- zaujímavá chuť
Medík mám prvý raz, má zaujímavú neobvyklú chuť. Rakytníku v ňom veľa nie je a je dosť drahý, ale podobne je to s cenami medu aj inde.
- ..zdravie..
Med od vás som si zakúpil už aj predtým a bol som spokojný s kvalitou a chuťou. Odporúčam váš med aj svojim priateľom a známym, a tiež ich odkazujem na vašu stránku, kde sú uvedené úspechy z rôznych súťaží a výstav, kde ste získali ocenenia kvality medu. Váš med je vhodný pre všetky vekové kategórie.
Kvalitny produkt
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »